maanantai 23. huhtikuuta 2012

Teemaviikolla 3. luokan tehtävänä oli tarkkailla ruokalassa ruuan jättämistä. Ruokaa jätettiin paljon. Erityisesti kasvikset ja salaatti näyttää olevan ruokaa, jota kartetaan. Lisäksi monilla tuntuu olevan käsitys, että keiton liemi ei ole syötävää. Kalaruoka tuntuu olevan monille oppilaille vierasta. Myös keskiviikkona ollut kiinalainen possupata osoittautui vieraaksi mauksi, ja sitä jätettiin todella paljon.

Tässä ohessa taulukko, josta näkee missä ruokailun vaiheessa jätettiin ruokaa. Tarkkailussa oli myös opiston ruokailut. Kouluruokailu ajoittuu ajalle 11-11.45.



ruokaa jäi vähän (n. 1tlk)
ruokaa jäi paljon (n. dl)
Ruokailuvuorot:
11-11.30
11.30-12
12-12.30
11-11.30
11.30-12
12-12.30
maanantai 16.4. 
makkarakeitto

37
25
22
Erityisesti jätettiin kasviksia ja lientä.
20
5
7
Erityisesti jätettiin kasviksia ja lientä.
tiistai 17.4.
paistettu kala ja perunat
35
42
8
Erityisesti jätettiin kalaa ja kastiketta sekä perunaa
13
13
8
Erityisesti jätettiin kalaa ja kastiketta sekä perunaa
keskiviikko 18.4.
kiinalainen possupata ja riisi
140
13
25
Erityisesti jätettiin salaattia, kastiketta ja riisiä.
46
10
22
Erityisesti jätettiin salaattia, kasviksia, kastiketta ja riisiä
torstai 19.4. 
kasvislasagnette

20
15
26
Erityisesti jätettiin salaattia ja pääruokaa
10
5
1
Erityisesti jätettiin salaattia ja pääruokaa
perjantai 20.4. 
lihapullat ja perunasose
15
30
4
Erityisesti jätettiin salaattia ja perunasosetta
15
13
3
Erityisesti jätettiin salaattia ja perunasosetta