tiistai 5. elokuuta 2008

Uutta Otavan koulussa!

Uusi alkava lukuvuosi tuo joitakin muutoksia viime vuosien käytäteisiin. Suurin, kaikkia koskettava muutos on päivittäisten työaikojen ja koulupäivän sisäisen rytmityksen muuttuminen. Ensimmäisillä oppilailla koulu alkaa klo 8.30. Seuraava oppitunti pidetään heti ensimmäisen perään ilman välituntia, joten se alkaa klo 9.15. Toinen oppitunti loppuu klo 10, jolloin mennään välitunnille. Kolmas tunti alkaa sitten välitunnin jälkeen klo 10.15. Oppilaan kouluuntuloaika voi siis vaihdella klo 8.30, 9.15 tai 10.15 välillä. Jos aamuodotus esim. klo 10.15 asti tuntuu vaikealta, voi kouluun toki tulla jo esim. klo 10 viettämään välituntia toisten kanssa. Klo 11 alkaa ruokailu, johon koululle on varattu aikaa 45 minuuttia. Osa menee ensin ulos välitunnille, josta he tulevat syömään ja toiset ensin syömään ja sitten ulos. Seuraavat tunnit alkavat sitten 15 vaille ja loppuvat puolelta ja niiden välissä on normaali välitunti. Isoimmat oppilaat joutuvat olemaan yhtenä päivänä jopa klo15.30 asti koulussa.

Toinen suuri muutos on Korpijärven koulun oppilaiden tuleminen Otavan koulun oppilaiksi. Tämä on lisännyt koulukuljetuksessa olevien oppilaiden määrää, mutta toisaalta kuljetuksia varten on saatu ja voidaan käyttää entistä enemmän linja-autovuoroja. Asiasta on tiedotettu kuljetusoppilaiden vanhempia 5.8. lähteneellä kirjeellä. Uusi vuoro antaa esim. Akkalan-Tullan alueen oppilaille mahdollisuuden tulla esim. talvisin linja-autolla kouluun.

Nautitaan vielä muutama päivä kesälomasta!
Tervetuloa kouluun niin uudet ekaluokkalaiset, uudet oppilaamme Vanhamäen-Korpikosken alueelta kuin myös koulumme vanhat tutut oppilaat!

Terveisin Heikki-reksi