keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Toukokuun tiedote

Toukokuun tiedote ja kutsu ETN-gaalailtaan on jaettu tänään oppilaiden mukana koteihin. Muistattehan, että kuljetusoppilaiden kuljetuskyselyn palautus on pe 8.5.

Tervetuloa European TV Night –gaalaan!

Torstaina 14.5. vietämme koululla kansainvälistä ETN-elokuvagaalailtaa klo 19.00 – n. 21.00. Myös muut Comenius-projektissa mukana olevat koulut Belgiassa ja Espanjassa viettävät samanaikaisesti tätä projektin päätösgaalaa, johon kokoonnumme katsomaan projektin aikana yhdessä tehdyt elokuvat ja muut ohjelmat. Gaalan aikana olemme Skypen kautta live-yhteydessä muihin projektikouluihin. ETN-gaala on samalla koulumme kevätjuhla, johon kaikki oppilaat osallistuvat.

Juhlaan ovat tervetulleita myös huoltajat ja sisarukset. Huomioittehan kuitenkin, että juhlan aikana katsottavat elokuvat sisällöltään S7 eli kouluikäisille suositeltavia. Myöskään myöhäisen ajankohtansa takia gaala ei sovi perheen pienimmille. Gaalaillassa juhlava pukeutuminen on suotavaa, mutta ei pakollista.

Tarvittaessa kuljetusoppilaille järjestetään taksikyydit, mutta olisi hienoa, jos samalta suunnalta tulevat voisivat sopia keskenään kimppakyytejä. Kuljetusoppilaiden kyytitarve ilmoitetaan alaosan lomakkeella.

Tervetuloa viettämään kanssamme kansainvälistä ETN-elokuvagaalailtaa!

Lukupäivä

Otavan kirjaston ja koulun yhteinen lukupäivä on tiistaina 26.5. Kauniilla säällä kokoonnumme pihalle kuuntelemaan kirjailijavieraita ja lukemaan lempikirjoja. Sateen sattuessa tapahtuma siirtyy sisätiloihin.

Kevään muuta ohjelmaa

- 3. luokka on teatteriretkellä to 7.5.
- Taigamatto-nukketeatteriryhmä vierailee koululla pe 8.5.
- 5. luokka on luokkaretkellä Savonlinnassa pe 15.5.
- 2. luokkalaiset viettävät retkipäivää Susiniemen leirituvalla ti 19.5 tai ke 20.5.
- 4. luokat tekevät kevätretken Urpolan luontokeskukseen ma 18.5.
- koululla on Comenius-vieraita 25. – 27.5. Comenius-projektin arviointikokouksessa
- lukuvuoden viimeisenä koulupäivänä la 30.5 on todistusten ja stipendien jakotilaisuus klo 8.30 – 9.30

Keväisin yhteistyöterveisin

Otavan koulun väki