maanantai 2. huhtikuuta 2012

Huhtikuun tiedote

Huhtikuun tiedote on lähetetty myös Wilman kautta kotiin.

Vaateasiaa

Aamulla koulun piha on jäinen ja liukas, mutta iltapäivällä auringon lämmittäessä loskainen ja märkä. Muistutamme siis jälleen kerran sään mukaisesta pukeutumisesta. Kerrospukeutuminen kannattaa, jotta vaatekerroksia voi vähentää päivän mittaan sään lämmetessä. Päivän mittaan tarpeen ovat myös vedenpitävät ulkoiluvaatteet ja kumisaappaat, samoin vaihtokäsineet ja -sukat kannattaa myös pakata reppuun mukaan. Kuivissa vaatteissa on mukavampi olla!

Muistetaan myös, että pipot pidetään edelleen päässä ja hanskat kädessä.

Talviliikuntakausi on päättynyt

Tästä huolimatta koululla on vielä aikamoinen määrä talviliikuntavälineitä. Nyt on siis aika viedä hiihtovarusteet ja luistimet kotiin! Kotiväenkin kannattaa kysellä varusteiden perään, jos lapsi ei ole niitä vielä kotiin tuonut.

Koulumatkoista

Pyöräilykausi on monella koululaisella jo alkanut. Suosittelemme, että turvallisuussyistä ensimmäisen luokan oppilaat eivät tule pyörällä kouluun, vaan kulkevat koulumatkansa jalan. Toisen luokan oppilaiden kohdalla kannattaa vanhempien harkita, onko lapsi vielä kypsä kulkemaan pyörällä.

Pyörällä kouluun tultaessa oppilaan tulee käyttää tieliikennelain mukaisesti pyöräilykypärää. Tarkistattehan kotona, että lapsen pyörä on kunnossa, ja pyöräilykypärä on ehjä ja sopiva.

Huhtikuun ohjelmaa

- seurakunnan pitämä pääsiäishartaus on keskiviikkona 4.4. alkaen klo 10.15 liikuntasalissa
- pääsiäislomaa vietämme 6.-9.4. perjantaista maanantaihin
- viikolla 16 eli 16. - 20.4. on koko koulun ekoteemaviikko, jonka aiheena on ekologisuus ja kierrätys
- tulevat ekaluokkalaiset tutustuvat kouluun torstaina 26.4. klo 9.15-11.15
- oppilaskunnan järjestämä Taitajat lavalla -tapahtuma on perjantaina 27.4.
- vapun aikaan 30.4. - 1.5. ovat vapaapäiviä

Muuta tiedotettavaa

- 3.-6. –luokkalaisille suunnattu Comenius-kerho kokoontuu torstaisin klo 14.30 -15.30 atk- ja englannin luokissa. Kerhossa työstetään erilaisia Comenius-projektiin liittyviä tehtäviä
- erityisopettaja Anne Kovanen on poissa 23. - 27.4. Hänellä on sijainen.

Kevätterveisin Otavan koulun väki