tiistai 6. maaliskuuta 2012

Laturetkipäivä perjantaina 9.3.

Perjantaina 9.3.2012 on koko koulun talviliikuntapäivä, jolloin kaikilla oppilailla on koulua klo 8.30 - 12.30.

Ohjelmassa on kolme eritasoista laturetkeä, joista oppilas voi valita taitotasonsa ja kuntonsa kannalta sopivimman. Jokaiselle retkelle lähtee koulun aikuisia, ja hiihtoporukat sovitaan hiihtovauhdin mukaan.

Laturetki 1. Akkalan lenkki n. 15 km (4.-6.lk)
Laturetki 2. Latupirtti n. 8 km (2.-6.lk)
Laturetki 3. Liukkolan laavu n. 4 km (1.-4.lk)

Jos omia suksia ei ole tai hiihtäminen ei terveydellisistä syistä onnistu, ottakaa yhteyttä luokanopettajaan hyvissä ajoin ennen retkipäivää.

Jokaisella oppilaalla pitää olla mukana reppu, johon pakataan lämmin taukotakki, lämpimät käsineet ja koululta saatavat eväät (makkara, sämpylä ja mehu). Koulun eväiden lisäksi voi ottaa mukaan omaa juomaa ja esim. suklaapatukan tai muuta omaa evästä. Limut, energiajuomat ja sipsit jätetään kuitenkin kotiin. Latupirtille ja Akkalaan hiihtävät voivat ottaa pikkusumman rahaa kahvilaostoksia varten.

Hiihtoretkellä tulee taatusti lämmin, joten pukeudutaan tuulenpitäviin, mutta kevyisiin ulkoiluvaatteisiin. Makkaranpaistotauolla voi sitten lisätä vaatetta päälle.

Vanhemmat toivotamme tervetulleiksi liikkumaan kanssamme, mutta eväitä emme valitettavasti voi tarjota. Otattehan siis omat eväät mukaan. Lapsen luokanopettajalle voi ilmoittautua.

Iltapäivän koulukuljetukset järjestetään seuraavasti:
Vanhamäki: linja-auto klo 12.35
Hietanen: linja-auto klo 12.35
Hirvensalmi: taksi Tuomas Toivanen klo 13.00

Kevättalvisin terveisin Otavan koulun väki