perjantai 6. tammikuuta 2012

Comenius-projektin kuulumisia

Vesiaiheisesta Comenius-projektistamme on ensimmäinen osio takanapäin. Tässä vielä pieni kertaus menneen syksyn tapahtumista. Paljon olemme saaneet aikaan, joten käypä siis kurkkaamassa seuraavia linkkejä!


http://wikiwaterworld.wikispaces.com
  • Napsauta vasemmalla olevaa Project pages-tekstiä, niin pääset tutustumaan mm. kuviin, jotka näyttävät maiseman muuttumisen kuukaudesta toiseen, joululahjoiksi lähetettyihin vesiaiheisiin palapeleihin, vesiaiheisiin runoihin ja tarinoihin, sanakirjaan ja koulujen vesimaskotteihin. Sivut täydentyvät koko ajan.
  • Introducing project schools-teksti johtaa sinut tutustumaan oppilaiden tekemiin koulujen esittelyvideoihin ja muihin esityksiin. Täältä löytyy myös kuvia koulujen Comenius-nurkista.  Sivuilta pääset katsomaan myös Otavan koulun 5B-luokan tekemän esittelyvideon.

http://wikiwaterworldnews.blogspot.com
  • Tämä sivusto pitää sisällään uutisia ja kuvia eri koulujen luokkien työskentelystä projektin parissa: logon suunnittelua, lopullisen voittajalogon ja pienen esittelyn sen romanialaisesta tekijästä, joululahjaksi lähetettyjen palapelien tekoa, vesinäytteiden ja pulloviestien tutkimista, retkiä, ystävyysluokkien kirjeisiin tutustumista ja paljon muuta.
Yksi syksyn kohokohdista oli lokakuussa koulussamme pidetty projektikokous, jonne saimme 13 vieraista yhteistyökouluistamme. Kuvia vierailusta näet mm. oikeilla olevasta palkista, vieraiden matkakertomukset pääset lukemaan napsauttamalla yläpalkissa olevaa WikiWaterWorld-tekstiä.

Kevät tuo tullessaan paljon mielenkiintoista uutta. Kyselkäähän lapsilta ja tarkkailkaa kuukausitiedotteita.