maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukuun tiedote

Wilma tulee, oletko valmis?

Otavan koulu ottaa käyttöön sähköisen reissuvihkon eli WILMA -järjestelmän. Huoltajat voivat Wilman kautta seurata ja ilmoittaa oppilaan poissaoloja, viestiä opettajien kanssa ja lukea tiedotteita.

Huoltajille jaetaan avainkoodit ja ohjeet omien tunnusten tekemistä varten maanantaina 12.12.2011. Wilman käyttöön ja tunnusten tekemiseen on mahdollista saada opastusta. Ilmoitamme tunnusten jakamisen yhteydessä koulutusten ajankohdat.

Joulujuhla

Vietämme joulujuhlaa tiistaina 20.12. klo 18.00 alkaen. Ulkojuhlamme paikkana on koulun välituntipiha, ja esitykset tapahtuvat koulun kentällä ja kirjaston portailla. Yleisön kannattaa pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti juhlaan. Oman kynttilälyhdyn voi halutessaan ottaa mukaan tunnelmaa luomaan.

Joulujuhlan esiintymisvuorossa ovat tällä kertaa 1A-, 1B-, 2B-, 3- ja 6-luokat. Varsinainen ohjelma kestää reilut puoli tuntia ja sen jälkeen vanhempainyhdistys tarjoaa glögit. Kierrätyshengessä jokainen voi tuoda oman mukin glögiä varten.

Glögitarjoilun järjestämisen vuoksi ilmoittakaa 16.12. mennessä paperitiedotteen mukana tulevalla lomakkeella, kuinka moni teistä kotiväestä osallistuu joulujuhlaan. Kuljetusoppilaiden kyytitarve joulujuhlaa varten kysytään erikseen.

Jouluhartaus rukoushuoneella

Torstaina 22.12. lähdemme koululta kävellen vanhalle rukoushuoneelle jouluhartauteen. Jouluhartauden jälkeen palaamme koululle joulupuurolle. Koulupäivä on klo 8.30 – 10.00. Sen jälkeen alkaakin joululoma!

Muuta muistettavaa
- torstaina 8.12. 2-luokat ovat joulukonsertissa Päämajakoululla
- kevätlukukausi alkaa tiistaina 3.1.2012
- lukuvuoden väliarviointi annetaan perjantaina 20.1.2012

Leppoisaa joulun odotusta

toivottaa Otavan koulun väki