torstai 10. maaliskuuta 2011

Talviliikuntapäivä

Tiistaina 15.3. vietämme koko koulun talviliikuntapäivää, jolloin kaikilla oppilailla on koulua klo 8.30 - 12.30.

Ohjelmassa on kolme eritasoista laturetkeä, joista oppilas voi valita taitotasonsa ja kuntonsa kannalta sopivimman. Jokaiselle retkelle lähtee koulun aikuisia, ja hiihtoporukat sovitaan hiihtovauhdin mukaan.

Laturetki 1. Akkalan lenkki n. 15 km (4.-6.lk)
Laturetki 2. Latupirtti n. 8 km (1.-6.lk)
Laturetki 3. Liukkolan laavu n. 4 km (1.-4.lk)

Jos omia suksia ei ole tai hiihtäminen ei terveydellisistä syistä onnistu, oppilas osallistuu kävelyretkeen Liukkolan laavulle. Tästä huoltaja ilmoittaa luokanopettajalle.

Jokaisella oppilaalla pitää olla reppu, johon pakataan lämmintä taukovaatetta ja koululta saatavat eväät. Koulun eväiden lisäksi voi ottaa mukaan omaa juomaa ja esim. suklaapatukan tai muuta omaa evästä. Limut, energiajuomat ja sipsit jätetään kuitenkin kotiin. Latupirtille ja Akkalaan hiihtävät voivat ottaa pikkusumman rahaa kahvilaostoksia varten.

Hiihtoretkellä tulee taatusti lämmin, joten pukeudutaan tuulenpitäviin, mutta kevyisiin ulkoiluvaatteisiin. Makkaranpaistotauolla voi sitten lisätä taukovaatetta päälle.

Vanhemmat toivotamme tervetulleiksi liikkumaan kanssamme, mutta eväitä emme valitettavasti voi tarjota. Otattehan siis omat eväät mukaan. Lapsen luokanopettajalle voi ilmoittautua.

Kevättalvisin terveisin Otavan koulun väki