perjantai 18. maaliskuuta 2011

maaliskuun tiedote

Maaliskuun tiedote on jaettu tänään reppupostina kotiin.
-------------------------------------------------------------------------------------
Musiikki- ja tanssiteemaviikko

Viikolla 12 vietämme musiikin ja tanssin teemaviikkoa, jonka ohjelma on seuraava:


Teemaviikon aikana on ohjelmaa myös omissa luokissa ja keskusradion kautta. Koulupäivät teemaviikolla ovat muuten lukujärjestyksen mukaiset.

Perjantain Omat kyvyt lavalla -tapahtumassa voivat esiintyä oppilaat, jotka harrastavat tanssia tai musiikkia (soittamista tai laulamista). Esitykset harjoitellaan omalla ajalla. Esiintyjät ilmoittautuvat omalle luokanopettajalle ja ilmoittavat samalla oman esityksensä keston.

Pukeutumisesta taas

Vaikka aurinko iltapäivisin lämmittää, ovat aamut edelleen kylmiä. Muistutamme siis jälleen kerran sään mukaisesta pukeutumisesta. Tässä vaiheessa talvea kerrospukeutuminen kannattaa; silloin vaatekerroksia voi vähentää päivän mittaan sään lämmetessä. Pipot pidetään edelleen päässä ja hanskat kädessä! Jalkaan kannattaa laittaa kumisaappaat siinä vaiheessa, kun lumet alkavat sulaa. Lätäkköleikkeihin ei ilman kumisaappaita välitunneilla pääse.

Ulkoliikunnassa muistetaan tämä sama asia. Toppavaatteissa liikkuessa tulee aivan liian kuuma, joten hiihtoa tai luistelua varten tarvitaan kevyempi vaatetus. Puetaan siis sopivasti vaatetta päälle, niin voidaan nauttia ulkoilusta aurinkoisessa kevätsäässä!

Kevätterveisin Otavan koulun väki