maanantai 8. maaliskuuta 2010

maaliskuun tiedote

Maaliskuun tiedote on jaettu ma 8.3. reppupostina kotiin.
----------------------------------------------------------------------------------
Talviloma on nyt vietetty ja loppukevään rutistus alkaa! Toivottavasti kaikki ovat keränneet voimia ulkoillen aurinkoisessa talvisäässä. Ladut ja luistelukentät olivat ainakin loppulomasta hienossa kunnossa ja toivotaan, että hiihto- ja luistelukelit jatkuvat vielä maaliskuun ajan!

Talvista ohjelmaa

Maaliskuun ulkoilutapahtumiin ovat vanhemmat erittäin tervetulleita mukaan!

Talviliikuntapäivä

Torstaina 11.3. vietämme koko koulun talviliikuntapäivää. Ohjelmassa on hiihtoa ja luistelua. Hiihtoon oppilas voi osallistua joko kilpailu- tai retkisarjassa, luistelussa voi vain kilpailla. Hiihdossa kilpailumatkana on 1,2 km (1.-3.lk) ja 2,4 km (4.-6.lk). Retkihiihto hiihdetään Lokanpellolla. Luistelijat kilpailevat matkaluistelussa. 6.-luokkalaiset voivat ilmoittautua myös toimitsijatehtäviin. Ilmoittautumiset tehdään omalle opettajalle.

Talviliikuntapäivänä kaikilla oppilailla on koulua klo 8.30 - 12.30. Vaatetus kannattaa miettiä kelin mukaan, koska ulkona ollaan ruokailua lukuun ottamatta koko koulupäivän ajan. Reppuun siis lämmintä vaatetta mukaan ja vesipullonkin voi pakata matkaan.

Pilkkipäivä

Koko koulun pilkkipäivä on keskiviikkona 24.3. Otavan satamassa, jonne kävelemme koululta luokittain. Ohjelmassa on mm. opastusta jääturvallisuuteen ja Vapaa-ajan kalastajat ry:n järjestämää pilkkimistä.

Ruokailu järjestetään retkiruokailuna satamassa. Pilkkitapahtumaan kannattaa varustautua kunnollisilla, vedenkestävillä jalkineilla ja lämpimillä, kelin mukaisilla vaatteilla. Oman ongen voi halutessaan ottaa mukaan, kairaa ei tarvitse tuoda.

Pilkkipäivänä koulupäivä on oppilaan oman lukujärjestyksen mukainen.

Muuta tiedotettavaa

• Tiistaina 9.3. koulutuksessa ovat Anne Kovanen, Marja Lahikainen, Terhi Schneck ja Anna-Leena Sorjonen. Kaikilla luokanopettajilla on sijaiset.

• Mikkelin koulujen väliset hiihtokilpailut ovat tiistaina 9.3.

• Markus Torniainen on koulutuksessa 10. - 11.3.

Kevättalvisin terveisin

Otavan koulun väki