perjantai 6. marraskuuta 2009

Marraskuun tiedote

Marraskuun tiedote jaetaan myös reppupostina koteihin.

Taideteemaviikko

Ensi viikolla Otavan koululla vietetään taideteemaviikkoa, jonka aikana tutustumme kuvataiteilijoiden työhön katsomalla, kuuntelemalla ja ehkä myös itse tekemällä.

Viikon ohjelmassa on mm. seuraavaa:
- maanantaina 9.11. koululla vierailee nukketeatterin tekijä, läänintaiteilija Aapo Repo. Aamunavauksen jälkeen jäämme katsomaan nukketeatteriesitystä saliin (klo 10.15 – n. 11.00). Iltapäivällä tutustumme nukketeatterin nukkeihin ja muuhun tarpeistoon pienemmissä ryhmissä.
- keskiviikkona 11.11. tutustumme pilapiirtäjä, kuvittaja Jouko Innasen työhön.

Taideteema näkyy koulun arjessa koko viikon, mutta painotukset vaihtelevat luokkakohtaisesti.

Täitä on taas, täitä on taas…

Täitä on taas ilmaantunut oppilaiden kiusaksi. Tutkikaapa siis huolella jälkikasvunne päänahkaa ja tehkää tarvittaessa täipesu, jotta nuo jokasyksyiset kiusankappaleet saadaan taas aisoihin. Kotiin aiemmin jaetusta täitiedotteesta löytyy ohjeistusta.

Täitartunnoista kannattaa ilmoittaa myös luokanopettajalle, jotta pystymme seuraamaan täitartuntojen tilannetta ja tiedottamaan siitä koteihin.

Varokaa heikkoja jäitä!

Koulun viereinen oja on ohuessa jäässä ja se vetää joitakin oppilaita puoleensa kuin magneetti. Syyssateiden jäljeltä vettä on ojassa runsaasti ja jää taas on niin heikkoa, ettei se kestä pieniäkään oppilaita. Vielä ei ole onneksi kukaan ojaan mulahtanut… Tästä ja muista koulumatkan varrella olevista jäisistä houkutuksista kannattaa keskustella myös kotona ja muistuttaa, että jäälle ei ole vielä mitään asiaa!

Muuta tiedotettavaa
- isänpäivää vietetään su 8.11. Onnea isät!
- H1N1-influenssarokotuksen lupalaput on jaettu kotiin viime viikolla. Palautuspäivä oli viime maanantaina 2.11. Kunhan rokotusaikataulu selviää, tiedotamme siitä koteihin.
- lukukauden päätteeksi vietämme joulujuhlaa tiistaina 22.12. alkaen klo 9.00

Ensilumia odotellessa,
terveisin Otavan koulun väki