perjantai 28. elokuuta 2009

Elokuun tiedote 2

Tämä tiedote on jaettu oppilaan mukana kotiin tällä viikolla.

Koko koulun vanhempainilta

Koko koulun vanhempainilta on tiistaina 1.9. klo 18.30 liikuntasalissa. Mahdolliset luokkakohtaiset vanhempainillat ovat ennen yhteistä osuutta ja niistä luokanopettajat ilmoittavat erikseen.

5. luokat pitävät kahviota keskikerroksen aulassa klo 17.30 – 18.30. Kahvi & pulla maksaa 2 €. Tuotto käytetään 5. luokkien leirikouluun.

KiVa-koulu ohjelma on käynnistynyt

KiVa-kouluohjelma alkoi koulussamme tänä syksynä ja se näkyy koulun arjessa monella tavalla. Oppilailla on KiVa-tunteja noin kerran kuussa, välitunneilla valvojat tunnistaa keltaisista KiVa-liiveistä ja käytävillä on KiVa-julisteita. Lisätietoa löytyy KiVa-koulun nettisivulta www.kivakoulu.fi sekä kotiin jaetun tiedotteen kääntöpuolelta.

Koulun blogi-tekstien postituslista

Otavan koulun blogin tekstit voit jatkossa tilata suoraan sähköpostiisi. Blogitekstien lähettämistä varten on perustettu oma sähköpostilista. Sähköpostilistalle liittyminen tapahtuu lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen otavankoulu-subscribe@topica.com. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi varmistusviestin, johon vastaamalla liityt listalle. Listalle ei tarvitse erikseen rekisteröityä.

Mikäli haluat erota listalta, lähetä samasta sähköpostiosoitteesta tyhjä viesti osoitteeseen otavankoulu-unsubscribe@topica.com. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit lähettää postia Markus Torniaiselle (markus.torniainen@edu.mikkeli.fi)

Kuljetusasiaa

Muistattehan ilmoittaa taksin lisäksi myös koululle, mikäli lapsi ei käytä kuljetusta säännöllisesti. Nyt kuljetusvalvoja etsiskelee turhaan sellaisia oppilaita, jotka kulkevat polkupyörällä tai vanhempien kyydissä. Satunnaiset kyydistä poisjäännit voi ilmoittaa edelleen tekstiviestillä koulukännykkään. Jos kyyditystä ei käytä pidemmällä aikajaksolla, siitä on hyvä ilmoittaa kirjallisesti luokanopettajalle.

Muuta tiedotettavaa

• Koulun yleisurheilukilpailut ovat pe 11.9. Lisätietoa tulossa.

• Koulukuvaus on pe 18.9. Nyt siis kampaukset kuntoon ja hymyjä harjoittelemaan!

• 5. – 6. -luokkalaisten pesiskerho kokoontuu maanantaisin klo 14.30 – 15.30 Markus Torniaisen johdolla. Kerhossa pelataan pesistä mahdollisimman oikeilla säännöillä.

• Tulossa myös bändi- ja turnauskerho, joista tiedotetaan myöhemmin.


Aurinkoisia syyspäiviä!

Toivottaa Otavan koulun väki